Nieuws

Het laatste nieuws van Showorkest Riverland

Hernenfest

Gepubliceerd op 23 Apr, 2022

Zaterdag 11 juni zijn we vanaf 18.00 uur te horen in Hernen. Hernenfest is een kleinschalig festival met diverse activiteiten voor jong en oud.

Lees verder


Theatershow 2022 - Springtime with Riverland

Gepubliceerd op 22 Feb, 2022

Proef de lente in een gevarieerd programma, met veel plezier samengesteld door Showorkest Riverland. Lente 2022: de theaters zijn weer open en de muzikanten, zangers en danseressen staan te trappelen om na twee muziekarme jaren voor u een spetterende show te verzorgen. 22, 23 en 24 april in het Agoratheater in Druten.

Lees verder


fantastisch nieuws - medewerking Stream

Gepubliceerd op 23 Oct, 2021

Met trots presenteerden wij u enige weken geleden “Aan Tafel Met Riverland". Wij zijn bijzonder blij dat we u kunnen melden dat we de enthousiaste medewerking hebben gekregen van de danseressen van Stream.

Lees verder


Aan tafel met Riverland

Gepubliceerd op 28 Sep, 2021

De kaartverkoop voor Aan Tafel Met Riverland 6 en 7 november 2021 is gestart! Bestel je tickets eenvoudig online. We maken er een smakelijke happening van!

Lees verder


Bolderpop 23 oktober

Gepubliceerd op 26 Sep, 2021

Sinds lange tijd staan er weer een aantal mooie optredens op het programma van Showorkest Riverland! We verheugen ons erop weer voor live publiek te mogen spelen en hopen je natuurlijk graag weer te zien bij onze optredens.

Lees verder


Cultuur in de spotlight

Gepubliceerd op 01 Sep, 2021

26 september speelt Showorkest Riverland in het Agora theater in Druten. Meld je aan voor het gratis optreden om 16:30 uur en bekijk het gehele programma op de website www.agoratheater.nl.

Lees verder


Rabo ClubSupport, steun jij Riverland?

Gepubliceerd op 01 Oct, 2020

Ben jij lid van de Rabobank? Stem vanaf 5 oktober op Showorkest Riverland!

Lees verder


Aan tafel met Riverland uitgesteld

Gepubliceerd op 01 Oct, 2020

Vanwege de nieuwe corona maatregelen en de veiligheid en gezondheid voor jou en onze muzikanten, is besloten Aan tafel met Riverland uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Lees verder


Concerten afgelast

Gepubliceerd op 13 Mar, 2020

Zoals jullie van waarschijnlijk al hebben vernomen heeft de overheid bepaald dat tot 31 maart 2020 bijeenkomsten met meer dan 100 personen geen doorgang mogen vinden.

Lees verder


Springtime With Riverland bijna uitverkocht

Gepubliceerd op 03 Mar, 2020

Zaterdag reeds uitverkocht. Nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen op vrijdagavond en zondagmiddag.

Lees verder


Riverland op Instagram

Vergeet ons niet te volgen op Instagram