.

Sinds lange tijd staan er weer een aantal mooie optredens op het programma van Showorkest Riverland! We verheugen ons erop weer voor live publiek te mogen spelen en hopen je natuurlijk graag weer te zien bij onze optredens.

Met ons eerstvolgende optreden, in samenwerking met Stichting Bolderpop, trappen we ons nieuwe seizoen af. Bolderpop is hét muziekspektakel voor alle mensen met een beperking. De avond vóór dit jaarlijks terugkerende evenement, zaterdagavond 23 oktober 2021, zal Riverland op de door de Stichting georganiseerde benefietavond een avondvullend programma presenteren. De donateurs, vrijwilligers en sponsoren die de organisatie steunen staan op deze avond centraal, en daarnaast is de openbare kaartverkoop gestart om zowel de stichting te steunen én te genieten van live muziek van Showorkest Riverland.

Dus voor een complete avond uit met je gezin, je collega's, je club, scoor snel je kaarten bij onderstaand adres en maak het mee en steun Stichting Bolderpop voor nu en in de toekomst. We zullen ons altijd conformeren aan de geldende overheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19. De versoepelingen staan even on hold maar we blijven jullie informeren over de actuele stand van zaken. Bekijk onze socials voor het laatste nieuws. Let op: Mocht toegang enkel mogelijk zijn met een toegangsbewijs (negatief corona test of vaccinatiebewijs), is annuleren van tickets altijd GRATIS en worden de aankopen gerestitueerd! Exacte details worden de komende weken bekend en communiceren wij direct met de bezoekers via onze socials. De kaartverkoop is nu begonnen. Het zal een complete avond zijn zoals u gewend bent van Riverland.

De prijs is € 15,- per stuk https://www.ticketkantoor.nl/shop/Riverland

Bolderpop Showorkest Riverland

Riverland op Instagram

Vergeet ons niet te volgen op Instagram