We mogen weer! Showorkest Riverland heeft na lange tijd weer een gevulde agenda. Onlangs waren we al te horen in het theater van Druten en we staan weer te popelen om in november "Aan Tafel Met Riverland" te mogen presenteren. Op zaterdagavond 6 november presenteren we een dinershow in Horeca De Meent in Afferden. Geniet van een 3-gangendiner onder het genot van live muziek van Showorkest Riverland. En er mag een dansje gewaagd worden! Zondagmiddag 7 november staat een brunch buffet op het programma. We maken er een smakelijke happening van!

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart! Bestel online je e-tickets welke je na betaling via iDeal direct in je mailbox ontvangt. We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten tijdens Aan Tafel Met Riverland!
Brunch buffet

Zondag 7 november 12:30 uur
Tickets: €29,50

Heldere zondagse soep met groenten, ballen en vlees
Verschillende harde en zachte broodjes
Rozijnen- en roggebrood en ontbijtkoek
Verschillend busbrood, wit, bruin en volkoren
Roerei met ham, room en lente-ui
Huzarensalade met gevulde eieren
Haring met uitjes
Hartige quiche
Rauwkostsoorten
Koffie, thee, jus d'orange en melk
Verse fruitsalade

Tickets voor zo. 7 november (Brunch buffet)3-Gangen diner UitverkochtZaterdag 6 november 18:30 uur
Tickets: €39,50

Diverse koude voorgerechten om te delen
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
***
Varkenshaasmedaillons met een heerlijke roomsaus
of
Zalmfilet op de huid gebakken met een zachte wittewijnsaus
Alle gerechten worden geserveerd met aardappel- en groentengarnituur
***
Grand dessert
Verschillende heerlijkheden door de chef samengesteld

Zaterdag 6 november is uitverkocht. Mail gerust naar events@showorkest-riverland.nl om je aan te melden voor onze wachtlijst.


Extra informatie
  • Neem je e-tickets (digitaal of op papier), je coronacheck app (of afgedrukte QR code) en identiteitsbewijs mee. Zonder geldig coronatoegangsbewijs moeten wij helaas de toegang weigeren.
  • Muntverkoop voor drankjes is in de zaal aanwezig.
  • Allergie of dieetwens? Geef deze door bij ontvangst.
  • Inhoud en uitvoering van de voorstelling is onder voorbehoud van richtlijnen RIVM. Bij gehele noodgedwongen afgelasting wordt de voorstelling verplaatst of geannuleerd (met restitutie).
  • Annuleren van je reservering kan tot 24 uur voor aanvang (zodat wij je plaats kunnen vergeven), het bedrag wordt dan teruggestort. Afmelden uitsluitend per e-mail: events@showorkest-riverland.nl
  • Bij het aankopen van e-tickets wordt gevraagd naar je naam en e-mailadres. Deze worden alleen gebruikt voor het versturen van de e-tickets, om je op de hoogte te houden van wijzigingen over het evenement én om je op de hoogte te houden voor komende events van Showorkest Riverland. Je gegevens worden met vertrouwen behandeld. Verzoek voor verwijdering van persoonsgegevens is te allen tijde mogelijk ná het plaatsvinden van Aan Tafel Met Riverland.
Vragen? Mail events@showorkest-riverland.nl
Riverland op Instagram

Vergeet ons niet te volgen op Instagram